La Fletxa

Dades de l’àmbit
Regidoria de Joventut
Regidor: Ramon Golart  Avilà
Tècnic: Carme Cristóbal
Adreça: Dins del Centre de Formació Permanent

Plaça del Mil·lenari, 2
CP 08338 Premià de Dalt
(Barri Santa Anna-Tió), Barcelona

on estem?

Telèfon: 93 69315 97 / 670750284
Horari d’atenció al públic:
dimarts de 16 a 20h , dijous i dissabtes, de 16 a 20 h; dimecres i divendres d’11 a 14h
prmd.pij@premiadedalt.cat

Facebook del PIJ La Fletxa

Twitter fletxa

L’activitat juvenil a Premià de Dalt té el seu nucli al Punt d’Informació Juvenil (PIJ) La Fletxa, un servei municipal per a joves de 12 a 30 anys, on t’atenen de forma personalitzada, confidencial i gratuïta. Hi trobaràs informació sobre treball, formació, salut, participació, habitatge, lleure, cultura i oci, activitats de vacances, , esports, transports, associacions i moviments socials…

Si estàs pensant en marxar a estudiar , treballar o fer voluntariat a l’estranger pots informar-te a la fletxa o demanar hora a l’Assessoria al Servei de Moblitat Internacional Jove Maresme.

Servei d’autoconsulta
El PIJ La Fletxa té a la teva disposició 3 ordinadors connectats a traves d´una xarxa. Pots accedir-hi mitja hora, de manera gratuïta. Pots consultar informació, enviar els teus correus, xatejar, fer-te un correu electrònic… També tens una altre ordinador on pots fer treballs, informes, currículums, escanejar i fotocopiar imatges o documents, entre d´altres

També pots agafar en préstec llibres, còmics,  DVD i revistes que ens deixa trimestralment la Biblioteca Jaume Perich i Escala. 

A La Fletxa disposem d´una zona de consulta amb fulletons temàtics, i  revistes (Entrejovenes, Enderrock,  I love English, Estris … ), l´espai d´hemeroteca, un servei de préstec de material i llibres relacionats amb les Polítiques de joventut i . Ah! I moltes prestatgeries informatives.

Des de les nostres instal·lacions pots consultar informació per organitzar els teus viatges i caps de setmana. Si has de viatjar i vols gaudir dels avantatges de ser jove vine a la Fletxa, pots fer-te els carnets d´alberguista (REAJ), estudiants ( ISTC) i mestres (ITIC) internacional, (IYTC).

Si no estàs treballant ni estudiant i  vols informació sobre la Garantia Juvenil, pots demanar hora al Oficina jove SCJ o informar-te a la Fletxa. 

A banda, des del PIJ també donem suport a les entitats i col·lectius juvenils:

Cau l’Espolsada
Dissabtes de 10:30h a 13:00h. Edifici Cristofol Ferrer ( Carretera d’Enllaç, 37 , segon pis)
Adreçat a infants i joves de 7 a 17 anys.
Per a més información podeu contactar per mail :caulespolsada@gmail.com

Joventut