Estiu Jove

BASES DEL SORTEIG DE PLACES DE L’ESTIU JOVE 2019:

ESPAI JOVE:

És un espai de trobada, d’aprenentatge i de participació. És un Casal d’Estiu per i amb els joves de Premià de Dalt. Es realitzen activitats adreçades a joves de 12 a 16 anys de dilluns a divendres, al matí. Les activitats es realitzaran de dilluns a divendres de 10h a 14h, a l‘Espai Santa Anna, i la Ludoteca La Xarranca serà un punt de trobada, però es farà us d’altres instal·lacions municipals. Depenent de l’activitat que realitzem i les necessitats d’espai que impliqui. La dinamització de l’espai va a càrrec de dos educadors i un monitor de suport. Els joves de 12 anys (que cursin primer d’ESO) fins als de 16 anys,  formalitzen una inscripció amb les dades personals bàsiques. El nombre màxim de joves inscrits per setmana serà de 20, essent el 12 el mínim per realitzar l’activitat.

L’Espai Jove d’Estiu es concep com un espai participatiu on tots i totes poden fer propostes, i dur-les a terme ,ja que les dues educadores faciliten els processos de materialització d’aquestes propostes dels/les joves.

varis estiu jove 17

Les activitats que es proposen per aquest mes són:

– Una sortida setmanal
– Tallers diversos
– Activitats esportives
– Sessions de treball de grup
– Jocs de taula en grup

Excepcionalment alguna activitat allargarà el horari fins mes tard, per fer sortides i participar en activitats que es realitzen al barri Santa Anna Tió o en l’entorn proper.

Activitats
Una sortida setmanal, platja, tallers diversos, sessions de treball en grup, jocs de taula, activitats esportives…

Per a joves
De 12 (que cursin 1r-4t d´ESO) a 16 anys de Premià de Dalt

Horaris
Tots els matins de 10h a 14h. Excepcionalment s’allargarà l’horari fins més tard per tal d’adaptar-nos a l’activitat.

Durada
De dilluns a divendres al juliol.

Criteris d’inscripció.

+informació al PIJ La Fletxa.

foto tibi